dinsdag 29 november 2005

Menaphtonon

Menapthonon is een mengsel van Menaphtone (20 mg), Venoruton (50 mg) en Naringin (25 mg). Menaphtone is een stof afkomstig uit de Vitamine K familie. In lage doseringen wordt Vitamine K gebruikt bij bloedstollingsproblemen. Hier is sprake van een wat hogere dosering. Menaphtone is onderzocht als middel tegen een aantal vormen van kanker (o.a. leukemie, borstkanker, prostaatkanker). De werking berust o.a. op inducering van apoptose van kankercellen. De werking van Menaphtone wordt versterkt door Vitamine C. In de natuur komt Vitamine C voor als Ascorbinezuur samen met Bioflavonoiden. Venoruton en Naringin zijn twee belangrijke Bioflavonoiden in relatie tot Vitamine C en kanker. Ascorbinezuur is niet aan Menaphtonon toegevoegd, omdat de meeste mensen die niet-toxische tumortherapie volgen al hoge doseringen daarvan gebruiken.

Googelen op: menaphtone, menaphthone, vitamine K3, menadione.

Op Pubmed is o.a. te vinden dat de combinatie van Vitamine C en K3 metastases kan helpen voorkomen, en dat Vitamine C en K3 de effecten van bijvoorbeeld chemotherapie kunnen versterken.

1 opmerking:

Anoniem zei

I seldom leave comments on blog, but I have been to this post which was recommended by my friend, lots of valuable details, thanks again.